KonjicSportVijesti

Održano polaganje za učenička zvanja u Karate klubu “Igman” Konjic

foto: Karate klub “Igman ” Konjic /novikonjic.ba

Danas je u prostorijama Karate Kluba “ Igman” Konjic u 13:00 sati održano polaganje za učenička zvanja, bijelo- žuti i narandžasti pojas. Polaganju je prisustovao 51 kandidat.

Mladi Igmanovi karatisti na današnjem polaganju pokazali su odlično znanje i uspješno položili veća karate zvanja na zadovoljstvo mnogobrojih prisutnih članova porodice, kao i trenera Aladina Bilanovića , Muamera Bajrovića, Elmedina Đivera, čiji rad je rezultirao ovim najboljim uspjehom.

Komisija ispred Karate saveza Federacije BiH je pohvalila najbolje kandidate , a među najboljima se posebno istakla Makan Farah kojoj je uručena i novčana nagrada u ime konjičkog kluba.

– Posebno se zahvaljujemo svim roditeljima i prijateljima kluba na podršci i povjerenju koje su nam ukazali, istakli su iz Karate kluba “Igman”, ističući posebno zadovoljstvo zbog uspjeha konjičkih mališana.

Redakcija nezavisnog portala novikonjic.ba pridružuje se čestitkama na postignutim rezultatima uz nadu da će mlade sportske nade nastaviti nizati uspjehe i postignuća na polju karatea, kao što su to činili i dosad polaznici Karate kluba “Igman” Konjic.

Atmosferu sa svečanog polaganja, donosimo Vam u nastavku.

Slični članci

Back to top button