KonjicSportVijesti

KRAJ U KONJICU: Fenomenalni Baručija zaustavio Radnik

U utakmici 13.kola Premijer futsal lige odigranoj u sportskoj dvorani Konjic, FK Konjic i KMF Radnik odigrali su 3:3, u izvanrednoj utakmici, po opštem mišljenju najboljoj utakmici odigranoj u Konjicu u premijerligaškoj sezoni.

Prisutni gledaoci su zaista uživali u veoma kvalitetnom futsalu, dvije veoma dobre ekipe i bilo koja ekipa da je pobjedila, bilo bi više nego zasluženo, tako da su ekipe na kraju utakmice dobile gromoglasan aplauz.

Ušao je Radnik u ovu utakmicu kao izraziti favorit, dok je sa druge strane ekipi Konjica svaki bod prijeko potreban.

U uvodnom dijelu meča igrači Radnika su držali loptu sa golmanom igračem, šanse imao je Marinković, ali oba puta bio je priseban golman Romović i iz tih duela izlazio je kao pobjednik.

Ipak igrači Konjica nisu izdržali pritisak i najbolji strijelac Premijer lige Marinković u 11.minuti dolazi do gola. Kao i čitave sezone Marinković je odlično pratio igru i na drugoj stativi ostao je sam i samo gurnuo loptu u mrežu.

Veliku šansu za Konjic u 15.minuti stvorio je sam sebi Baručija, predriblao je svog čuvara i snažno sa desne strane šutirao, a golman Ružičić nije mogao da odbrani ovaj sjajni šut.

Ponovo Baručija i Konjic vodi 2:1. Igra u odličnoj formi Baručija od kada se vratio u domaće prvenstvo. Predriblao je ponovo svog čuvara i špicem šutirao snažno po zemlji.

Nije dugo trajalo slavlje Konjica, već u sledećem napadu pogađa Vladimir Džombić, a oba gola su postignuta u zadnjem minutu prvog poluvremena.

Konjic u 27. minuti ponovo vodi. Bila je to bomba Dejana Debelnoguća koji je pogodio same rašlje gola Radnika. Biće ovo sigurno jedan od najboljih golova ovoga kola.

Dolazi Radnik ponovo do izjednačenja u 35.minuti, i ovoga puta Marinković sve prati odlično na drugoj stativi i dolazi do 25 gola ove sezone.

PREMIJER FUTSAL LIGA BIH – 13. KOLO
FK KONJIC – KMF RADNIK BIJELJINA 3:3 ( Baručija 2, Debelnogić / Marinković 2, Džombić)
KONJIC
DVORANA
: Gradska dvorana Konjic
SUDIJE: Berak, Zubić, Soknić
FK KONJIC: Romović, Jusić, Handžić, Bilić, Kovačević De., Kovačević Di., Kožul, Duran, Baručija, Macić, Osmanović, Debelnogić, Bajramović.
KMF RADNIK BIJELJINA: Ružičić, Pavlović, Marinković, Džombić, Rakić, Savić, Marković, Trifković, Jović, Miljković, Jurošević, Pejić.

VIDEO SNIMAK UTAKMICE MOŽETE POGLEDATI NA YOUTUBE KANALU PORTALA NOVIKONJIC.BA: https://www.youtube.com/watch?v=-TAxOtyEBNk&t=4104s (zapratite naš kanal, besplatan je)

Slični članci

Back to top button