KonjicSportVijesti

FK Konjic: Kratki osvrt na polusezonu

Povodom završetka prvog dijela sezone u Premijer futsal ligi BiH iz Futsal kluba Konjic su objavili kratki osvrt na polusezonu:

“Kao što smo i ranije naveli, cilj nam je napraviti stabilan i organizovan kolektiv. Da je to lahko, zaista nije, ali energije i volje imamo i ne želimo odustati. Da je put trnovit i veoma težak i zahtjevan, zaista jeste. Klub je skupina ljudi, sa kojima radimo i živimo, sa kojima radujemo i tugujemo.

Da želimo da se izdignemo, želimo. Da želimo da sazrijemo, želimo i to. Ali vjerovatno treba vremena, pa i iskustva.

Ono što nam je teško palo kao klubu jeste odlazak igrača u toku sezone, razloge oni znaju, nama je žao. Možda je do kluba, možda je do ljudi koji vode klub, možda je do saigrača ali veliki je gubitak za obje strane odlazak igrača u toku igračke sezone. Sa svima želimo da napravimo klub, sa svima smo željeli da budu tu i zajedno gradimo ovu priču.

Sa nama više nisu:

* Ajdin Sultanić

* Ivica Marić

* Amer Šarić

* Senad Dizdarević

* Mirza Badžak

Ovim putem, Futsal klub Konjic želi da se javno zahvali ovim igračima za sav nesebičan doprinos i radost koju su pružili našem klubu. Uvijek ste bili dio našeg kolektiva i uvijek ćete biti.

Vrata kluba će Vam uvijek biti otvorena. Hvala Vam na svemu.

Nemamo puno vremena za nastavak, vrlo brzo kujemo planove za nastavak drugog dijela prvenstva. Koliko ćemo biti jaki i konkurentni, zavisi od mnogo faktora.

Nadamo se podršci sa svih nivoa, kako bi Konjic bio gdje mu je i mjesto, na samome vrhu.

Želimo da Vam se zahvalimo na nesebičnoj podršci tijekom cijele sezone. Našim sugrađanima, prijateljima iz drugih gradova, Sarajeva, Jablanice, Mostara, Kreševa, Vakufa…

VELIKO HVALA!

U narednom periodu javljamo konkretne stvari za djelovanje i rad kluba.

Nadamo se svi najboljem”.

Futsal Klub Konjic

Slični članci

Back to top button