KonjicKulturaVijestiZabava

NAJAVA FILMA – Mačak u čizmama: Posljednja želja

Ove zime, na veliko platno vraća se omiljeni, šašavi, neustrašivi mačak koji obožava mlijeko!

Posle više od decenije, Dream Works Animation predstavlja novu avanturu iz Shrekovog univerzuma. Odvažni odmetnik, Mačak u čizmama otkriće da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje bezbjednosti došli po svoje. Mačak je iskoristio osam od devet života, ali usput se zabrojao. Vraćanje života odvešće ga u njegovu najveću potragu ikada.

Antonio Banderas, svojim glasom ponovo je oživio Mačka u čizmama u njegovom epskom pohodu u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvijezdu želja i vratio svoje izgubljene živote. Ali, kako mu je ostao samo jedan život, Mačak će morati da se ponizi i zatraži pomoć svoje bivše partnerke i neprijateljice Kiti kojoj je glas pozajmila Salma Hayek.

U svom pohodu, Mačak i Kiti će, uprkos njihovom mišljenju, pomoći Pero, brbljiv i izuzetno veseo džukac. Zajedno, naš trio moraće da bude uvek korak ispred Zlatokose, krimi familije Tri medvjeda, “Velikog” Džeka Hornera i zastrašujućeg lovca na glave Velikog Zlog Vuka.

Lik Mačka u čizmama prvi put se pojavio 2004. godine u filmu Shrek 2, koji je bio nominovan za Oskara. Istog trenutka postao je globalna senzacija. Kasnije, Mačak se pojavljivao u još dva nastavka priče o Shreku, kao i u svom filmu i brojnim animiranim filmovima i TV serijama koje je stvorio Dream Works Animation. Filmovi o Shreku i Mačku u čizmama zajedno su zaradili više od 3.5 milijardi dolara širom svijeta.

MAČAK U ČIZMAMA – POSLJEDNJA ŽELJA (PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH)- 3D SINHRONIZOVANO

Organizator: Centar Za Kulturu – Narodni Univerzitet Konjic

Gdje? – KINO SALA NU KONJIC

Kad?- ČETVRTAK, 8. DECEMBAR 2022. u 18:00 sati

Režija: Joel Crawford Režija sinhronizacije: Dragan Vujić Vujke

Glasovi sinhronizacija: Aleksandar Gligorić, Dušica Novaković, Milan Antonić, Branislav Jevtić,

Anja Mit, Ognjen Drenjanin, Sandra Bugarski, Milan Čučilović, Hadži Nenad Maričić, Miloš Đorđević, Đurđina Radić, Marko Marković

Uloge: Antonio Banderas, Salma Hayek, Olivia Colman, Harvey Guillén, Samson Kayo, Wagner Moura, Anthony Mendez, John Mulaney, Florence Pugh, Da’Vine Joy Raddolph, Ray Winstone

Žanr: animirana avantura

Producent: Mark Swift

Izvršni producent: Chris Meledandri

Slični članci

Back to top button