KonjicSportVijesti

NAJAVA  FK Konjic u subotu dočekuje Bosnu Kompred

Narednog vikenda igra se redovno 8.kolo Premijer futsal lige BiH.

Futsal kluba Konjic u 8.kolu je domaćin, u Sportskoj dvorani Konjic dočekuje ekipu MNK Bosna Kompred iz Tuzle, a utakmica se igra u subotu 3.decembra sa početkom u 17 sati.

Konjičani se nalaze u rezultatskoj kriti, zaredali su četiri uzastopna poraza, nalaze na devetom mjestu na tabeli sa četiri osvojena boda. U prošlom kolu Konjic je poražen na gostovanju kod aktuelnog šampiona BiH ekipe FC Mostar SG, ali su dobro odigrali što je nagovještaj boljih rezultata. Ekipa je posebno motivisana od kako je za šefa struke došao Mirko Čampara, to je očigledno na terenu, tako da se u subotu uz podršku vjernih navijača može očekivati pobjeda Konjica i bijeg iz donjeg dijela tabele.

IZ FK Konjica su pozvali navijače da dođu u što večem broju, podrže ih:

“Poštovani sugradjani, članovi kluba, simpatizeri, navijači i sponzori, Konjic Vas treba, sada više nego ikada. Pozivamo Vas da u subotu budete uz naše momke koji traže izlaz iz rezultatske krize.

Ekipa je motivisana, dolaskom novog trenera, ekipa diše punim plućima i sigurno će ostaviti zadnji atom snage za pobjedu u subotu.

Vi ste nam potrebni! Potrebna nam je naša najvjernija publika, napunimo dvoranu u Konjicu i vodimo Konjic do pobjede!

Konjic će izaći iz ove krize, zajedno sa svojom najboljom publikom.

Podržite nas u subotu, u 17h, sada kada nam je najviše potrebno. Pobjedom bježimo iz donjeg dijela tabele. Pobjedom otvaramo sebi put za mirniji završetak prve polusezone. Pobjedom ostvarujemo mogućnost da krenemo šampionski u drugom dijelu sezone, a hoćemo.

Podržite svoj Konjic!

Konjic će biti prava priča, objavili su iz Futsal kluba Konjic pred ovu izuzetno važnu utakmicu.

Enver Nimanović

Slični članci

Back to top button