BiHHercegovinaKonjicSportVijesti

Konjičani Arnel i Aiman Salija donirali sportsku opremu Školi fudbala Bambino Konjic

Konjičani Arnel i i njegov sin Aiman Salija, koji žive u Austriji, i ove godine donirali su vrijednu sportsku opremu i fudbalske lopte Školi fudbala “Bambino” Konjic.

Arnel i njegov sin Aiman,koji je aktivan fudbaler, konstatntno svake godine pomažu rad Škola fudbala Bambino Konjic. Aiman je od svoje sedme godine bio član Bambina i veoma je zahvalan Adisu i Adnanu Elezoviću, koji su mu pomogli da se razvija kao osoba i kao fudbaler.

Adis Elezović, rukovodilac Škole fudbala “Bambino”, izrazio je zadovoljstvo i zahvalnost Arnelu i Aimanu Saliji na velikodušnoj donaciji koja će u mnogo pomoći i unaprijediti realizaciju treninga.

Ovakve pozitivne priče pokazuju nam da ima dobrih ljudi koji čine dobro i ne traže ništa zauzvrat. Nadamo se da će nova sportska oprema i lopte potaknuti stvaranje novih vrsnih fudbalera u Konjicu. Jedno je sigurno, izmamit će osmijeh na brojna dječja lica, a to je ono što najviše veseli naše vrijedne i plemenite sugrađane, koji mogu biti inspiracija i drugima da ne zaboravljaju svoj grad i svoju raju.

Enver Nimanović/Novikonjic.ba

Slični članci

Back to top button