BiHDruštvoHercegovinaJablanicaKonjicPROMOSportSvijetVijestiZabavaZanimljivosti

Konjic Summer Fest: Nezaboravno rafting iskustvo čeka vas!

Za sve one koji žele doživjeti nezaboravno rafting iskustvo i adrenalin, prelijepi Konjic nudi nevjerojatnu ponudu za vrijeme Konjic Summer Fest-a. Učesnici festivala mogu odabrati jednu od tri ponuđene opcije i uživati u avanturi.

Prijave i uplate su moguće još 9 dana!

Rafting na rijeci Neretvi za dane festivala od 10:00h do 16:00h sa lunch paketom na Neretvi košta 140,00 KM po osobi. Ponuda uključuje ručak u hotelu Garden City po završetku raftinga i noćenje u apartmanskom naselju sa doručkom.

Alternativno, rafting na rijeci Neretvi za dane festivala od 10:00h do 16:00h sa lunch paketom na Neretvi košta 90,00 KM po osobi, a ručak je organiziran u hotelu Garden City po završetku raftinga.

Noćenje u Apartmanskom Naselju hotela Garden City sa doručkom dostupno je za 50,00 KM po osobi.

Ove ponude su dostupne za sve goste Konjic Summer Fest-a. Napomena: Navedene cijene su aktivne do popunjavanja kapaciteta.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da spojite avanturu i odmor u predivnom okruženju Konjica. Rezervišite svoje mjesto odmah na kontakt broj 036 712-800 – Hotel Garden City Konjic.

Još samo 10 dana ostalo je za prijave na sve utrke festivala i mogućnost uplate kotizacija.

Za sve učesnike obezbijedili smo popuste od 50% na Titov bunker i sve muzeje u gradu na Neretvi, kao i dodatne popuste kod partnera festivala.

Rezervišite svoje mjesto na vrijeme i osigurajte sebi nezaboravan doživljaj u Konjicu!

Slični članci

Back to top button