Crna hronikaHercegovinaVijesti

Pokušaj ubistva: Muškarac čekićem povrijedio dvije osobe

U mjestu Gabela Polje u nedjelju je došlo do sukoba tri muškarca koji su državljani Republike Hrvatske, a koji policija vodi kao pokušaj ubistva.

Kako javlja policija iz Metkovića, počinitelj je 56-godišnjak koji je napao dvojicu mladića. Naime, osumnjičeni je oko 1 sat ujutro u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta, koji se nalazi u mjestu Gabela Polje, revoltiran bukom koja je ometala njegov noćni odmor odgurnuo i oborio na tlo 23-godišnjaka, nakon čega mu je čekićem zadao više udaraca u predjelu glave.

Vidjevši napad, u obranu oštećenog je priskočio 19-godišnjak, koji se s oštećenim nalazio u društvu, ali je osumnjičeni tada čekićem ozlijedio i njega.

Mladići su zatražili ljekarsku pomoć u zdravstvenoj ustanovi u Metkoviću, odakle su upućeni u dubrovačku bolnicu, gdje je pregledom utvrđeno kako je 23-godišnjak zadobio lakše tjelesne povrede, a 19-godišnjak teške.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 56-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan zatvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Bljesak.info

Slični članci

Back to top button