BiHCrna hronikaDruštvoHercegovinaKonjicSmrtovniceVijesti

IN MEMORIAM: Nejra Sultanić

Na današnji dan 2022. godine dogodila se velika tragedija i gubitak života konjičke djevojčice Nejre Sultanić (11) koja je usljed stravične saobraćajne nesreće, nažalost preminula.

-Navršava se preteška godina od stradanja, a krivci ne odgovaraju za svoja počinjena djela. Zašto ne važi zakon za sve isto? Još nije postupak suđenja pokrenut, odgađa se, a počinioc hoda slobodno? – piše tužna majka Mirsada Baralija Sultanić našem portalu sa molbom za sjećanje na njenu djevojčicu.

Podsjećamo: “Djevojčica je preminula sinoć oko 2 sata na Odjelu za intenzivnu jedinicu neurohirurške anestezije Sveučilišne kliničke bolnice Mostar. Djevojčica je bila u posjeti rodbini u selu Luka, a automobil kojim je upravljao S.G. iz Nevesinja udario ju je dok je šetala putem u ranim večernjim satima. Nakon ukazane pomoći u nevesinjskoj bolnici djevojčica je hitno prevezena u SKB Mostar, gdje je nažalost usljed teških povreda, uprkos naporima ljekara, izgubila bitku za život.” – pisali su brojni mediji tog pretužnog 5. septembra prošle godine.

Slični članci

Back to top button