BiHDruštvoKonjicMagazinPROMOSportSvijetVijestiZabavaZanimljivosti

NAJAVA: U Garden City javna panel diskusija povodom međunarodnog festivala – KSF2023

Otvorena panel diskusija povodom međunarodnog festivala Konjic Summer Fest održat će se u ponedjeljak, 15. 5. 2023. godine sa početkom u 18:30 sati u hotelu Garden City, piše portal novikonjic.ba.

-U ponedjeljak u 18:30 h u hotelu “Garden City” organizujemo panel diskusiju i upoznajemo naše poslovne partnere, saradnike i javnost sa manifestacijom “Konjic summer fest”, koja će se održati od 30. juna do 2. jula 2023. godine. U pitanju je jubilej  –  5 godina uspješnog organizovanja utrke konjički cener, s tim da ovogodišnja neće samo da bude sportska, nego će to biti trodnevna aktivnost ispunjena sportskim, zabavnim, kulturnim sadržajima sa fokusom promocije Grada Konjica, turističke i biznis ponude kroz Business EXPO. – navodi se u saopćenju.

Organizatori iz AK Pace pozivaju sve zainteresovane da dođu u Garden City u ponedjeljak 15. maja u 18:30 sati – kako bi saznali još detalja o tome kako i Vi možete da promovišete svoj biznis, sportski klub ili budete dio projekta na neki drugi način.

Sve dodatne informacije možete dobiti na kontakt broj 062-417-172 ili na web stranici kluba www.pace.ba.

Slični članci

Back to top button