JablanicaVijesti

Jedan od najljepših ramazanskih darova: Radovi na džamiji u Dragan Selu privedeni kraju

foto: Medžlis Jablanica

U proteklom vremenu radilo se na izgradnji džamije u Dragan Selu – Općina Jablanica, a kako navode iz Medžlisa IZ-e Jablanica, radovi se privode kraju.

-Poštovani članovi i prijatelji Medžlisa IZ-e Jablanica u proteklom periodu ste mogli svjedočiti radovima na završetku izgradnje džamije u Dragan Selu. Do kraja izgradnje nam je ostalo još veoma malo posla (vanjsko uređenje partera i prilaza džamiji i sitni građevinski radovi unutrašnjosti džamije). Za ove aktivnosti nam je potrebna vaša pomoć, a ujedno i vama prilika da se ugradite u trajno dobro ovog projekta u mubarek mjesecu ramazanu.

Ukoliko želite pomoći završetak radova na izgradnji ove džamije to možete učiniti uplatama na blagajni Medžlisa svakim radnim danom od 08-15:00h i preko računa Medžlisa 134-673-10070889-51 u ASA Banka dd Sarajevo, poslovnica Jablanica sa naznakom “za džamiju Dragan Selo”.

Za više informacija i detalja možete se obratiti koordinatoru projekta izgradnje džamije

Edinu Idrizoviću (061 346 799) ili mjesnom imamu Semir-ef.Jahiću (061 958 260)

Molimo Uzvišenog Allaha da nas pomogne u ovom hajr djelu i da nagradi svojom neizmjernom nagradom sve učesnike ovog projekta, poručili su iz Medžlisa Jablanica.

Trenutno stanje džamije možete vidjeti na fotografijama u nastavku.

Slični članci

Back to top button