BiHVijestiZanimljivosti

Ovo je 10 najmisterioznijih mjesta u BiH

Najpopularniji bh. pustolov, travel bloger i jedan od najboljih promotora BiH Robert Dacešin nedavno je objavio video u kojem je skupio priče o deset misterioznih mjesta u BiH. Počevši od neobičnih prirodnih feneomena u kojem ćemo upoznati stablo na kojem lišće nikada ne opada, zaboravljenih gradova te pojava za koja i ne postoje objašnjenja, ovaj video pokazat će vam neke od najmisterioznijih lokacija koje imamo u zemlji.

Lokacija pored kojih možda svakodnevno prolazimo i na koje ne obraćamo pozornost, ali za koje još uvijek niko nije pronašao odgovor, stoji u opisu videa na YouTubeu koji je skupio preko 160.000 pregleda. Klix podsjeća da je Robertov video pod nazivom “Zašto Bosna i Hercegovina može biti broj 1 turistička destinacija u svijetu” u oktobru prošle godine proglašen je najboljim turističkim videom na svijetu.

– Pročitajte više na: https://bljesak.info/gospodarstvo/turizam/video-ovo-je-10-najmisterioznijih-mjesta-u-bih/406492?fbclid=IwAR0yyEoqxoaMgBbR4poc7lxJjC4OOw6qMmrD1aSfXS14XxKsrvHHQ6-bqKQ

Slični članci

Back to top button