DruštvoKonjicKulturaVijestiZabava

ZIMSKI GRAD KONJIC Mališani vrtića Happy Kids priredili zabavu

Foto: Grad Konjic

Mališani Dječijeg vrtića “Happy kids” večeras su, šaljući poruku prijateljstva, priredili zabavu za posjetioce manifestacije “Zimski grad Konjic”

“Padaju, padaju s neba bijele zvijezde” naziv je programa koji su večeras u okviru manifestacije “Zimski grad Konjic” izveli mališani Dječijeg vrtića “Happy kids”.

Večeras kao i tokom prethodnih sadržaja manifestacije, koja se održava uz pokroviteljstvo Grada Konjica, a u organizaciji Ustanove Narodni univerzitet, Ustanove Sportska dvorana i Vijeća mladih Grada Konjica, mogli su uživati svi, naročito najmlađi.

Igrokazi, pjesme, ples, recitacije, popraćeni su aplauzima publike koja je pohvalila nosioce programa i dekoraciju.

– Mi smo se potrudili da uživaju svi – kazala je Dženana Mustafić, direktorica Dječijeg vrtića “Happy kids”, zahvaljujući se posjetiocima na dolasku, kao i organizatorima na jednoj ovakvoj manifestaciju u koju su uključeni brojni Konjičani svih generacija.

-Rado se odazovemo na ovakve događaje, djeca su uživala u pripremi i nastupu. Mi uvijek svojim nastupom šaljemo snažnu poruku prijateljstva, jer bez prijateljstva nema budućnosti, nema svijeta, nema zajedništva, i to smo učinili i večeras – naglasila je Mustafić.

Dječaci i djevojčice osim u priređenom programu imali su priliku uživati u druženju i zabavi sa maskotama, te gastro delicijama koje pripremaju vrijedne Konjičanke.

Slični članci

Back to top button