SvijetVijesti

Novac od svadbe potošio za odlazak na Mundijal pa zaručnici poslao poruku

foto: fb

Iz dana u dan dobijamo originalne poruke nogometnih fanatika koji su učinili sve kako bi ostvarili svoj san i gledali utakmice Svjetskog prvenstva uživo, a jedan meksički navijač otišao je korak dalje.

Neidentifikovani Meksikanac stigao je u Katar bez znanja njegove zaručnice, a da stvari budu gore, za to je iskoristio novac koji je spremio za svadbu. 

Kada je stigao u Katar, Meksikanac je poslao hit poruku za svoju zaručnicu u nadi da će mu oprostiti to što je slijedio srce i otišao bodriti svoju reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu. 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=148935567885750&set=a.126910166754957&type=3

– Draga zaručnice, oprosti mi! Iskoristio sam novčana sredstva za vjenčanje kako bih stigao u Katar – stoji u poruci koja je brzo obišla svijet. Ne treba ni naglašavati na šta su sve spremni temperamentni Meksikanci kako bi gledali svoju reprezentaciju. 

Veliki broj navijača ove zemlje stigao je u Katar, ali nakon prva dva kola nemaju mnogo razloga za zadovoljstvo zbog toga što je reprezentacija osvojila svega jedan bod i prolazak grupe je pod velikim znakom pitanja, piše Dnevni Avaz.

Slični članci

Back to top button