KonjicPROMOVijesti

NOVO U KONJICU- otvara se snack bar “UKUSAN ZALOGAJ”

Užurbani način života iziskuje često hranjenje „van kuće“, a istinskim hranoljupcima, potraga za novim mjestima je dio svakodnevnice.

Konjic će uskoro postati bogatiji, za još jedno ugostiteljsko mjesto – snack bar „Ukusan zalogaj„ kojeg otvara mladi, energični poduzetnik, Konjičanin, Tarik Repovac.

Objekat možete pronaći u samom centru grada, na poznatoj lokaciji, Suhi Do. U ponudi će se nalaziti  razna jela iz italijanske kuhinje, poput  pasta, pizza, rižota, lazanja i raznih sendviča. 

 „Ukusan zalogaj“ će sasvim sigurno donijeti dašak okusa i mirisa Italije i postati mjesto gdje se provjereno dobro jede.

 Ni oni koji vole ” zasladiti” neće ostati praznih tanjira. Za njih će se u ponudi naći tradicionalne slastice, kao i pečene jabuke u sosu od vanilije i dobro poznati Lava cake.

U specijalitetima koje pripremaju moći ćete uživati u periodu od 8-16 sati, a dobra stvar je i to – da nude besplatnu dostavu za sve one koji odluče ne napuštati svoj topli dom ili kancelariju. Dođite da uživate u okusu dobrih jela i ambijentu kojem ćete rado da se vraćate.

Svoju narudžbu možete izvršiti pozivom na broj 060-300-40-30 već od srijede, 16. novembra 2022. godine.

Dođite da uživate u okusu dobrih jela i ambijentu kojem ćete rado da se vraćate.

Ugodan ambijent, hrana još bolja – dobrodošli!

pr/novikonjic.ba

Slični članci

Back to top button