DruštvoKonjicKulturaPolitikaVijesti

Sretan Dan grada Konjica! Čestitka gradonačelnika Ćatića i predsjednika Grede

Konjic, 15. juna 2024. godine – U povodu Dana grada Konjica, koji se obilježava 16. juna, gradonačelnik Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Kenan Greda uputili su čestitku svim Konjičankama i Konjičanima.

“Dragi sugrađani i sugrađanke,” stoji u čestitki, “zajedno dočekujući još jedan 16. juni, Dan grada Konjica, želimo vam uputiti iskrene čestitke i izraziti nadu da ćemo sve naredne dane provoditi u miru, zdravlju i zadovoljstvu.”.

Gradonačelnik Ćatić i predsjednik Greda ističu, da novi dan i svaka nova godina donose pregršt uspjeha Konjičana, koji kroz razne sfere života i djelovanja ispisuju historiju, svjedočeći da su na ovom prostoru oduvijek živjeli i radili vrijedni i predani ljudi svom cilju, dajući najbolje od sebe.

Proteklih godinu dana za sve Konjičane, bilo je vrijeme u kojoj su se preplitali značajni privredni, obrazovni, kulturni, sportski i drugi događaji, u kojima su učestvovale sve generacije, želeći na taj način grad učiniti ljepšim mjestom za život, mjestom susreta dovoljno otvorenim i širokim za sve ljude dobre volje koji ga žele posjetiti.

“S iskrenom željom da kao zajednica nastavimo nizati uspjehe i kreirati nove sadržaje koji će nam svima učiniti život u Konjicu sretnijim i ispunjenijim, još jednom vam želimo sretan 16. juni, Dan grada Konjica!”, zaključuju gradonačelnik Ćatić i predsjednik Greda u svojoj čestitki.

Slični članci

Back to top button