BiHHercegovinaSportVijesti

Određene sudije za 27. kolo Premijer lige BiH

N/FS Bosne i Hercegovine odredio je sudije za 27. kolo WWin lige Bosne i Hercegovine koje se igra ovog petka i subote.

Antoni Bandić sudi meč Širokog Brijega i Igmana koji se igra 20.aprila, uz asistenciju Moamera Čauševića i Josipa Čolića. Četvrti sudija je Dragan Todić.

Derbi kola svakako se igra na stadionu “Asim Ferhatović-Hase” gdje se sastaju Sarajevo i Borac. Utakmicu će suditi Mirza Kazlagić iz Cazina, sa pomoćnicima Sretenom Udovičićem iz Prijedora i Hasanom Nanićem iz Bužima, dok je Luka Bilbija četvrti sudija.

Željezničar gostuje u Posušju, a utakmicu će suditi Ernis Džemidžić iz Goražda, sa pomoćnicima Amirom Kadićem iz Sarajeva i Arnelom Novalićem iz Doboj-Istoka, četvrti sudija je Mateo Musa iz Čituka.

Miloš Gigović će suditi utakmicu Veleža i Zvijezde 09, a pomažu mu Nebojša Žugić i Ivo Maglica, dok je četvrti sudija Admir Musić.

Nihad Ljajić iz Sarajeva sudi meč Sloge i Zrinjskog, uz asistenciju zemljaka Dženana Milića i Emira Zahiragića. Četvrti sudija je Sabrija Topalović.

Utakmicu GOŠK – Tuzla City sudiće Dražen Marić, sa asistentima Damirom Lazićem i Marijanom Ćosićem. Frano Jelić je četvrti sudija.

Slični članci

Back to top button