BiHBiznisDruštvoHercegovinaMagazinNVOPrivredaVijesti

POZIV ZA MLADE: Učešće u poduzetničkoj radionici u kulturnim i kreativnim industrijama

Uvodne informacije
Projekat „Osnaživanje mladih u sektoru KKI kroz obrazovanje i poduzetništvo” podržan je od strane Američke ambasade u Bosni i Hercegovini.   Projekat ima za cilj iskoristiti kreativni potencijal mladih pojedinaca, istovremeno im pružajući alate i znanje potrebno za uspjeh u sektoru kreativnih i kulturnih industrija.  
Ko se može prijaviti?
Na Javni poziv se mogu prijaviti mladi od 18 do 28 godina starosti, sa BiH državljanstvoma koji su zainteresovani za sektor kulturnih i kreativnih industrija.   Dodatne informacije o ovom Pozivu mogu se dobiti putem e-maila: prijave@cefebih.org.
Kada i kako se prijaviti?
Prijave se mogu podnijeti do 20.05.2024. godine do 17:00 sati, na sljedeći način:   popunjavanjem online prijavnog obrasca na ovom linku.  
Šta prijavljeni učesnici mogu da očekuju?
Kroz poduzetničku radionicu učesnike očekuju:   Besplatne interaktivne višednevne radionice za razvoj poduzetničkih vještina u periodu od 07.06. do 14.06.2024. godine u Hotelu Ada, u Blagaju,Podrška u oblasti poslovnog planiranja,Mentorstvo od strane uspješnih i prepoznatljivih biznis mentora,Prilika za povezivanje sa drugim mladim ljudima sa sličnim interesovanjima.  

Mreža mira

Slični članci

Back to top button