DruštvoHercegovinaVijesti

Planinarski dom Rujište u subotu otvara vrata ljubiteljima prirode

Iz Planinarskog doma Rujište obavijestili su sve planinare i ljubitelje prirode da će otvaranje ovog objekta biti upriličeno u subotu 17. 2. 2024. godine.

“Sa velikim zadovoljstvom Vas želimo obavijestiti da će se otvaranje našeg novog planinarskog doma održati 17. februara 2024. godine! Ovaj događaj označava početak jednog uzbudljivog poglavlja u našoj planinarskoj zajednici, pružajući nam priliku da zajedno dijelimo iskustva, proširujemo horizonte i gradimo nezaboravna prijateljstva.

Planinarski dom je mjesto gdje će se susretati zaljubljenici u prirodu, avanturu i planinarenje. Nalazi se u prelijepom okruženju, okruženom netaknutom prirodom i spektakularnim planinskim pejzažima. Ovaj dom predstavlja oazu mira i topline, gdje ćete moći da se opustite, uživate u divnim trenucima s prijateljima i pravite planove za nezaboravne avanture na obližnjim stazama.
Pozivamo vas da nam se pridružite u proslavi otvaranja i da zajedno proslavimo početak nove etape u našem planinarskom putovanju. Vaša prisutnost biće nam čast i uljepšati će ovaj važan trenutak.
Radujemo se dijeljenju ovog posebnog trenutka sa svima vama i stvaranju uspomena koje će trajati generacijama. Vidimo se na otvaranju!” – navodi se u objavi.

Slični članci

Back to top button