BiznisDruštvoKonjicVijestiZabava

Otvoren Konjic Summer Fest: Niz poslovnih aktivnosti na prvom danu

U petak, prvog dana Konjic Summer Festa, održane su brojne aktivnosti namijenjene poslovnim profesionalcima, uključujući KSF EXPO, Business forum i Business run.

Sajam KSF EXPO privukao je značajan broj kompanija koje su izložile svoje proizvode i usluge, stvarajući platformu za poslovno povezivanje i razmjenu iskustava.

Business forum je bio posebno zanimljiv, s fokusom na razvoj grada Konjica i privlačenje investitora. Forum je okupio predstavnike grada, biznismene te predstavnike raznih organizacija, stvarajući plodno tlo za diskusiju o razvojnim mogućnostima i saradnji, saopćili su organizatori.

Na kraju poslovnog dijela dana, održana je i prva hercegovačka biznis trka, koja je privukla mnoge učesnike. Trakči su se okušali na stazi dugoj pet kilometara, a timsku pobjedu odnijela je kompanija NSoft.

Nakon poslovnih aktivnosti posjetioci su mogli uživati u koncertu Nene Murića koji je održan na stadionu Partizanovo.

Program festivala nastavlja se u subotu nizom događaja, uključujući dječju trku i relay muško-žensku trku. Također, očekuje se održavanje popularnog Konjičkog cenera, deset-kilometarske stazom koja ide uz rijeku Neretvu.

U večernjim satima posjetioci će moći uživati u koncertu Frenkieja, kontra i Indiga.

Konjic Summer Fest je festival koji nudi raznolik program koji obuhvata sve generacije. Kroz tri ljetna dana, festival spaja sport, takmičarski duh, dobru zabavu, poslovne mogućnosti i raznolike aktivnosti za mališane, stvarajući jedinstveno iskustvo za sve posjetioce.

Slični članci

Back to top button