HercegovinaKonjicPolitikaVijesti

KONJIC Održan sastanak povjereništva žena Naroda i pravde

FOTO: Narod i pravda Konjic

U prostorijama političke stranke Narod i pravda Konjic (NIP) održan je po prvi put radni sastanak predsjednica povjereništva žena za Konjic i Hercegovačko-neretvanski kanton.

Kako je saopćeno, sjednici su prisustvovale predsjednica povjereništva žena NIP Mostar, Mađida Tojaga i predsjednica povjereništva žena NIP Konjic, Aida Ćibo, a sastanku je također prisustvovao i predsjednik Izvršnog odbora NiP-a Konjic, Mirsad Jazvin.

-Na sastanku su razmatrani budući planovi rada Povjereništva žena Naroda i Pravde, zajedničke saradnje, buduće aktivnosti, prijedlozi i ideje. ️Povjereništvo žena Naroda i Pravde je otvoreno za kreiranje jedinstvene platforme za komunikaciju kojoj mogu pristupiti sve žene, bez obzira na njihovu sferu djelovanja, neophodni za realizaciju budućih zajedničkih projekata i unapređivanja žena. Žene su u kontinuitetu posvećene društvenom razvoju i afirmaciji. Sam koncept uspješne žene odnosi se na sve žene, bez obzira na zvanje, radno iskustvo i status. Zaključak ovog sastanka je da su razmjena iskustva, dobrih praksi, umrežavanje i međusobna podrška najbolji načini da postignemo rezultate kojima težimo u smislu realizacije konkretnih projekata u narednom periodu.- navodi se u saopćenju konjičkog NIP-a.

Slični članci

Back to top button