KonjicPROMO

GDJE JESTI U KONJICU? Sjajan prijedlog: “Ukusan zalogaj” sprema hranu s ljubavlju

foto: Ukusan Zalogaj

“ Dobra hrana je kao muzika koju možeš okusiti, boja koju možeš omirisati. Izvrsnost je svuda oko tebe. Samo trebaš biti svjestan, zaustaviti se i uživati u njoj.” – Chef Auguste Gustea, Ratatouille

Jedan od najboljih opisa dobre hrane je upravo ovaj, a otkriti mjesto gdje je pronaći možemo posebna je radost.

Grad Konjic nudi raznovrsnu ponudu za sve hranoljupce i sladokusce, a mi smo otkrili lokal u kojem možete pronaći istinski vrijednu gastro ponudu.

Prošlogodišnjim svečanim otvorenjem Snack bara “Ukusan Zalogaj” već se dalo naslutiti, da će to biti mjesto bogate gastro ponude, a na njenoj raznovrsnosti se radi konstantno.

Uvođenje novih jela dokaz je posvećenosti svome poslu, ali i ljubavi za koju možemo reći da je poseban sastojak serviranih jela.

Ukoliko Vas ovih dana put dovede do “Ukusnog Zalogaja” vjerujemo da će Vam neizbježan susret biti sa Black Pizzom ili Meksičkom kesadiljom koji su kao noviteti ponude najčešći izbor gostiju.

“Sviđa mi se što njihova jela nisu primamljiva samo na slici. S razlogom se zovu “Ukusan Zalogaj”, samo je jedan od komentara gostiju koje smo zatekli.

Iako je ukus hrane vrlo značajan faktor pamtljivosti, njen izgled isto igra veliku ulogu.

Vodeći se tim “Ukusan Zalogaj” uveo je opciju keteringa za sve Vaše bitne događaje, od rođendanskih zabava do poslovnih sastanaka, a pripremljena hrana bit će prilagođena tematici događaja.

Dati pečat nekome dođajaju, velika je odgovornost.

Mlada, vrijedna ekipa konjičkog lokala hrabro se upustila i u tu poslovnu priču, a mnogobrojni, dosadašnji klijenti svjedoci su kvalitetno obavljene usluge.

Svakodnevni rad i trud na polju kulinarstva temelj je dobrog poslovanja.

Na zadovoljstvo mnogih dolazak ljetne sezone, donijet će i bogatiju ponudu u kojoj će se naći nove salate sa tjesteninom, paste, rižota i pizze. 

Jedite s ljubavlju, hranu pripremljenu sa mnogo nje, jer je upravo to dobitni recept svake kuhinje.

Sve potrebne informacije vezane za ponudu “Ukusnog Zalogaja” možete pronaći na njihovim društvenim mrežama :

Slični članci

Back to top button