HercegovinaJablanicaVijesti

POMOZIMO NAŠEM MIRZI Vijećnik Mirza Drežnjak u teškom stanju nakon saobraćajne nesreće, hitno mu potrebna krv

Mirza Drežnjak, vijećnik Koalicije za Mostar u Gradskom vijeću Mostara u teškom je stanju nakon sinoćnje saobraćajne nesreće koja se dogodila u Bijelom Polju kod Mostara.

Društvenim mrežama širi se poziv za doniranje krvi u Kantonalnoj bolnici “Dr. Safet Mujić” gdje je Drežnjak hospitaliziran.

On je u nesreći zadobio višestruke prijelome i u teškom je stanju. Saobraćajna nesreća motocikla i automobila se dogodila na izlazu iz Mostara.

Poziv za pomoć uputio je i Košarkaški klub Turbina Jablanica čiji je bivši član Mirza Drežnjak:

HITNO!!!

Naš sugrađanin i bivši član KK “Turbina” Jablanica, Mirza Drežnjak Kisa sinoć je imao saobraćajnu nesreću. Mirza je zadobio teške tjelesne povrede, i biće sutra podvrgnut operativnom zahvatu.

S tim u vezi, osjećamo potrebu da Vas pozovemo da pomognemo Mirzi tako što ćemo se odazvati na sutrašnju akciju dobrovoljnih darivalaca krvi u organizaciji HE Jablanica, u prostorijama SP32 (preko puta hotela Jablanica), 09 do 13 sati. U pitanju je B negativna krvna grupa (. Odazovimo se na ovaj humani čin, pomozimo našem Mirzi, vodeći se riječima, “ Ko spasi jedan život, kao da je spasio cijelo čovječanstvo”.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo, a našem Mirzi želimo brz oporavak, objavili su iz KK “Turbina” Jablanica

Slični članci

Back to top button