HercegovinaVijesti

RODITELJI U PANICI: NOVI POKUŠAJ OTMICE DJETETA U BIH

Na društvenim mrežama ponovno se pojavilo alarmantno upozorenje jednog roditelja iz Mostara koji se našao u nezavidnoj situaciji te upućuje apel roditeljima da djecu tijekom izlaska van ne ispuštaju iz vida.

Foto: Hayat

Pazite na djecu

Ovaj roditelj je u jednoj Facebook grupi napisao kako je njegovo dijete u parku htjela uzeti nepoznata žena te je pribranošću tete čuvalice izbjegnuta veća trauma.

  • Danas u parku teta čuvalica je bila s mojim sinom i crvenokosa žena srednjih godina prišuljala se sleđa i pokušala ga uzeti. Naravno, teta je reagirala, odmah ga je povukla k sebi, uslijed čega je dijete palo i porezalo se na kamenčiće po čelu. Žena je vikala: “Daj mi da ga uzmem, imam i ja djecu, želim ga uzeti.” Teta ga je odmah stavila u kolica i pobjegla iz parka. Ovo se dogodilo usred bijela dana. Čuvajte svoju djecu i ne ispuštajte pogled ni na sekundu s njih jer očito ima svakakvih ljudi – napisao je zabrinuti i prestrašeni roditelj koji se nije predstavio jer, kako navodi, ne želi izazvati paniku u porodici.

Objava je izazvala pažnju drugih roditelja, koji su ogorčeni da se takve situacije događaju u njihovu gradu, ali i svjesni činjenice da živimo u nesigurnom društvu u kojem je sve moguće, prenosi Hayat.

Slični članci

Back to top button