Nekategorisano

KAMERA SVE ZABILJEŽILA Džidžu opkolila INTERVENTNA, Bosanac bijesan kao ris: „ULAZI U KOLA“

Nakon kraće diskografske pauze i hita „Srećno pijana“, ćerka Dragana Stojković, Aleksandra Stojković Džidža obradovala je publiku novim singlom i spotom u kom se pojavljuje njen otac, kompozitor i član žirija „Zvezda Granda“.

-Drago mi je da smo izazvali reakcije. Tekst je jedno uobičajeno stanje kod nas u Beogradu, jedno divljanje, jedan haos. Hteli smo da pošaljemo jednu važnu poruku, a to je da treba da poštujete roditelje. Napravili smo jednu foru sa glavnim glumcem, odnosno sa mojim tatom (smeh). Zapravo smo preneli jednu privatnu atmosferu iz naše kuće na male ekrane jer mi tako zaista funkcionišemo. Iako ne živimo zajedno on me pita da li sam otišla kući i kada ću kući- objasnila je Džidža.

Numera nosi naziv „Beogradski ološ“ i mešavina je suvog repa i narodnjaka, ali ono što je svima zapalo za oko jesu zanimljivi kadrovi spota, kao i pojavljivanje njenog oca koji na kraju ima i burnu reakciju.

U početku spota akcenat je stavljen na interventnu policiju i Džidžu koja njima u inat đuska sa igračima, dok su u nju upereni pištolji.

Druga radnja dešava se u kafani, pa se pevačici guraju evri u dekolte i bacaju na sve strane. A najzanimljivija scena je kada kompozitor i njen otac besan dolazi po nju i čeka je ispred kafane.

Džidža kao odgovorna kćerka pita oca može li još malo da se zabavlja,a Bosanac kao pravi otac odgovara:

-Možeš malo, ali sutra! Ulazi!

Grand.nova.rs/Novikonjic

Slični članci

Back to top button