Adnan Elezović, trener FK Igman Konjic: Bez obzira na kvalitet rivala, očekujemo povoljan rezultat

U okviru 11. kola m.tel Prve lige FBiH na Gradskom stadionu u Konjicu Igman će ugostiti drugolasiranu ekipu bihaćkog Jedinstva koji ove jeseni postiže odlićne rezultate.

Konjičani su trenutno na 12. mjestu sa deset osvojenih bodova, bez obzira na trenutni plasaman obje ekipe domaći su u takvoj situaciji da im "igra" samo pobjeda, kao i gostima, te se očekuje kvalitetna utakmica.

Pred ovu veoma važnu utakmicu za oba rivala, posebno za domaći sastav, razgovarali smo sa pomoćnim trenerom konjičkog prvoligaša Igmana, bivšeg juniorskog reprzentativca BiH, Adnanom Elezovićem .

- Kako je bila na gostovanju u Orašju ?, obratili smo se treneru FK Igmana Adnanu Elezoviću .

" U orašju sa domaćim istoimenim rivalom u prvom poluvremenu smo igrali odlićno, stekli prednost, imali još 4 - 5 šansi da povečamo rezultatsku prednost i kao što biva u fudbalu, uslijedila je kazna.Nadamo se da ćemo imati ubuduće više sreče jer ona je veoma važan faktor ", riječi su Elezovića .

- Subota, 17. oktobar, 14:30 sati, dočekujete Jedinstvo iz Bihaća !

" U goste nam dolazi ekipa sa samog vrha prvoligaške tabele, to sve govori, svjesni smo da dolaze po pozitivan rezultat, zbog kartona neće nastupiti naša tri igrača. Bez obzira na to mi smo svi spremni i jedva čekamo da poćne utakmica", kazao je Adnan Elezović .


 Ismet Nimanović

ocijeni
(0 glasova)