Sutra premijera muzičkog događaja live sa HE Jablanica

U petak, 15. maja, održati će se livestream sa HE Jablanica, pod nazivom THE GREEN CANYON.

ROOF AW kolektiv iz Mostara kojeg čine Andrej Jelić i Igor HDP se bavi organiziranjem “high end” evenata na atraktivnim lokacijama čak i u ovom razdoblju pandemije, koja je zaustavila rad gotovo svih DJ artista i organizatora. Njihov projekat pod nazivom “Backyard Wonders” u suradnji sa sponzorima ZenDev i Leda, predstavlja najljepše i jedinstvene lokacije u našem okruzenju, putem LIVE streama i nastupom DJ-eva.

“Nakon prve live razglednice pod nazivom ”From Mostar with Love” koja je bila poklon gradu Mostaru u ovom neobičnom vremenu, odlučili smo krenuti na kratko putovanje, ne daleko, već upravo u našem dvorištu – kako bismo predstavili prekrasnu prirodu i dragulje arhitekture koji nudi naš kraj. Serijal online partija projekta ‘Backyard Wonders’  započinjemo sa našom ljepoticom Neretvom i kanjonom kroz koji prolazi, pod popularnim nazivom Zeleni kanjon (The Green Canyon)”, za naš portal kaže Andrej Jelić.

“Veličanstvena megastruktura HE Jablanica, smještena u samom srcu kanjona, sa visinom od preko 110 metara koja doslovno oduzima dah, je bio pravi izbor za našu polaznu točku snimanja. Iako je submediteranska klima prevrtljiva, ni naleti vjetra i kiše nas nisu spriječili da snimimo DJ set uz nastup Andreja Jelića i Remi, te prateće video materijale u suradnji sa Kum videography i Dženadom Džinom”, navodi ROOF AW ekipa.

"Očekuje vas prava glazbena i vizualna poslastica, stoga preptlatite se na YouTube kanal i uzivajte u THE GREEN CANYON streamu koji je zakazan za ovaj petak 15. maja. Livestream možete pratiti na njihovoj službenoj FB stranici ROOF AW sa početkom u 21 sat, dok je termin na YouTube kanalu zakazan u 23:00."- poručili su iz organizacionog tima ovog događaja.


 Novikonjic.ba

ocijeni
(0 glasova)