A1 liga BiH, najava 4.kola: Konjic domaćin Čeliku

U 4 .kolu A1 lige BiH ekipa Konjica je domaćin ekipi Čelika.

Obje ekipe nakon tri kola imaju po jednu pobjedu i dva poraza, tako da se očekuje da će se u nedjelju u Gradskoj dvorani u Konjicu voditi bezpoštedna borba do samog kraja utakmice.

Utakmica između Bosne Royal i Brčko Distrikt  jedna je od uvodnih 4.kola  A1 lige BiH. Studenti na krilima gostujuće pobjede u Gračanici sa optimizmom u Skenderiji čekaju ekipu Brčko Distrikt.

Sličnog  raspoloženja su i igrači Igmana Burch koji na Ilidži kao domaćini dočekuju Gračanicu, Ilidžanci su u prošlom kolu slavili u Zenici i žele nastaviti sa pobjedama.

Posljednje plasirani Travnik dočekuje ekipu Gen. Domaćin želi prekinuti niz poraza, mada će i ovog puta biti teško protiv mlade i ambiciozne ekipe iz Sarajeva.

U Jablanici ekipa Turbine očekuje ekipu Bonjaka, a kako su obje ekipe ušle u zavidnu formu, nanizali dva uzastopna trijumfa, očekuje se zanimljiva i nezvjesna  utakmica.

Vodeći Radnički koji ne zna za poraz želi da nastavi pobjednički niz, ovaj put pred svojom publikom u Goraždu protiv ekipe IBU Spartans iz Živinica.

Parovi i satnica  4.kola:

Travnik: Travnik  - Gen  (9.11. -  15:oo)

Sarajevo: Bosna Royal – Brčko Distrikt (09.11. – 18:oo)

Jablanica:Turbina – Bošnjak  (9.11. – 18,30)

Konjic: Konjic – Čelik  (10.11. – 16:30)

Ilidža: Igman Burch – Gračanica (10.11. – 17:00)

Goražde: Radnički – IBU Spartans ( 10.11. – 18:oo).


Enver  Nimanović

ocijeni
(0 glasova)