Amir Nuhić, predsjednik Udruženja "i" Konjic: Hvala noćnom ceneru na donaciji

Predsjednik Udruženja roditelja djece i omladine sa cerebralnom paralizom i ostalim teskoćama u razvoju "i" Konjic, Amir Nuhić, zahvaljuje se organizatorima Noćnog cenera na donaciji, koja znači ne samo materijalnu nego i veliku moralnu podršku oboljeloj djeci.

U ime Udruženja i svih naših članova, zahvaljujem se organizatoru prvo na organizovanju ovako veliko sportskog i humanitarnog događaja u našem gradu, a drugo i za pomoć koju ćemo dobiti. Za naše Udruženje puno znači samo prepoznavanje potreba naših korisnika od strane organizatora.

Donirana sredstva od trke će biti usmjerena za finansiranje "zdrave užine za korisnike" za vrijeme boravka u DnevnoM centru, i za ostale potrebe Udruženja, kao što su održavanje vozila za prevoz korisnika i dr.

Doniranje određenih sredstava za nas ima ne samo materijalni nego i ogroman moralni značaj i podršku. Hvala i portalu novikonjic.ba, a iskoristio bih priliku i pozvao sugrađane da u što većem broju uzmu učešća u ovom velikom sportsko-humanitarnom projektu. Svim učesnicima KONJICKOG NOĆNOG CENERA poželio bih sreću, rekao je Amir Nuhić, predsjednik Udruženja –i- Konjic.

Novikonjic.ba

ocijeni
(3 glasova)