Printaj ovu stranu

Iz skladišta "SurTec-a" razbojnici otuđili bakarne šipke, transformatore i električne kablove

PS Konjic je prijavljeno je u usbotu da je u proteklom razdoblju, od strane NN počinitelja, iz skladišta poduzeća “Sur Teck” d.o.o. Konjic, u ul. Donje polje, otuđeno 18 transformatora, 10 bakrenih namotaja, veća količina bakrenih šipki i električnih kablova.

Iz policije su izvjestili kako izvršen očevid, a zbog osnovane sumnje da su počinili navedeno Kazneno djelo, patrola policije PS Konjic, u suradnji sa Odjelom kriminalističke policije PU Konjic, lišila je slobode M.Č. (1990) iz mjesta Idbar i R.R. (2000) iz mjesta Zukići.

Proteklog vikenda iz oblasti spriječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNK/Ž-a registrirano je 12 prijava od čega na području Mostara sedam, na području Konjica dvije, na području Jablanice dvije i na području Prozor-Rame jedna.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja od čega na području Mostara dva i na području Čitluka jedan.

Registrirano je i osam prometnih nesreća od čega na području Mostara tri, na području Čitluka dva, na području Čapljine, Konjica i Jablanice po jedna, navodi se u dnevnom izvješću MUP-a HNŽ.

Tri su osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede prenosi Jabuka.

crna-hronika.info / Novikonjic.ba

ocijeni
(2 glasova)