SDP KONJIC / MAJ - MJESEC ANTIFAŠIZMA

OO SDP Konjic će nizom aktivnosti obilježiti mjesec maj.

"Članovi i rukovodstvo pridružit će se Maršu antifašista koji će biti organizovan u Sarajevu, 9. maja (Međunarodni dan pobjede nad fašizmom).

Naredna aktivnost planirana je za 11. maj kada ćemo zajedno sa antifašistima iz cijelog regiona obilježiti jednu od najvećih bitaka Drugog svjetskog rata – Bitku za ranjenike u Jablanici.

Također, u mjesecu maju održava se i veoma bitna aktivnost za cijelu organizaciju SDP-a BIH, a to su izbori za predsjednika stranke. Izbori su planirani na dan, 26. maj u kancelariji OOSDP Konjic. Koristimo priliku, da još jednom napomenemo članove koji nisu izmirili svoju članarinu da to učine u što skorije vrijeme, kako bi mogli ostvariti svoje pravo da učestvuju i biraju novog predsjednika SDP BiH.

OO SDP Konjic već je proveo pripreme i odabir delegata za učešće na Kongresu stranke, koji će se održati u mjesecu junu u Sarajevu.

Detalje oko svake aktivnosti u mjesecu maju i dalje zainteresovani članovi mogu pratiti posredstvom naše Facebook stranice: https://www.facebook.com/SDP-Konjic-326795757445094/

Ovim putem pozivamo sve naše članove i simpatizere da nam se pridruže u navedenim i budućim aktivnostima." - saopćeno je iz Komisije za informisanje SDP Konjic.

Novikonjic.ba

ocijeni
(2 glasova)