FOTO-POHVALA: Melody Art Caffe i NVO VIPK u akciji čišćenja obale Neretve

FOTO: Novikonjic.ba FOTO: Novikonjic.ba

Inicijativom Namika Džaferagića, vlasnika Melody Art Caffe Konjic jučerašnji sunčani dan mladi gosti i volonteri VIPK-a proveli su akcijom čišćenja dijela obale rijeke Neretve kako bi imali veći i ljepši prostor za ugodno druženje i radne sastanke.

Kako saznajemo, Melody Art Caffe proširuje svoje aktivnosti i kapacitete. Preuređen je i postao je franšiza uspješne kolaboracija sa „Ćejf Coffe Roasters“ brandom kafe sa sjedištem na Kovačima (Sarajevo) u čijem vlasništvu je i poznati kultni kafe "Ministry of Ćejf" vlasnika, nekadašnjeg poznatog Hollywoodskog glumca, Reshad Strik (aktivan na sceni u mnogo turskih serijala).

Džaferagić u kratkoj izjavi za portal Novikonjic.ba ističe da se u „Melody Art Caffe“ gostima i turistima nudi mogućnost da probaju najkvalitetniju probranu 100% arabica organsku kafu sa farmi Etiopije, Costa Rike, Brazila.

„Ovaj kafe na meniju od sada nudi 15 različitih vrsta kafe i napitaka sa kafom, princess latte sa ukusima po želji gostiju, u pripremi su i ponude za nekoliko vrsta domaćih kolača, svježi sokovi, po prvi put u Konjicu možete probati smoothie i proteinske napitke, waffle, a naravno i sezonske proizvode sa menija. Melody Art Caffe trenutno radi na pripremama za predstojeću sezonu i radujemo se vašem dolasku.“ – poručio je mladi poduzetnik, Namik Džaferagić.

Redakcija pohvaljuje sugrađane koji doprinose jačanju eko-svijesti mladih ljudi Konjica.

novikonjic.ba

ocijeni
(2 glasova)