Održana sjednica IO KO SDA HNK

Izvršni odbor Kantonalnog odbora SDA HNK u Mostaru održao je sjednicu koja je na dnevnom redu imala analizu rezultata Općih izbora 2018. godine, sa posebnim akcentom na presjek stanja u Hercegovačko-neretvanskom kantonu.

Predsjednik Kantonalnog odbora SDA HNK Edin Mušić čestitao je svim predsjednicima općinskih odbora i Gradskom odboru Mostar na izuzetnom radu i izbornim rezultatima koji su ostvarili u svojim sredinama, te naglasio posebno zadovoljstvo timskim radom kantonalnog operativnog štaba koji je koordinirao, uspješno planirao i realizirao predviđene aktivnosti.

IO KO SDA zadužio je predsjednike općinskih odbora i Gradskog odbora Mostar da nakon konačnih objava službenih izbornih rezultata od strane CIK BiH naprave detaljne analize u svojim općinama svih statističkih aspekata koji su postignuti u njihovim sredinama, te ih kroz izvještaje dostave ovom stranačkom organu.

Mušić je sve izabrane kandidate i aktuelne imenovane zvaničnike SDA podsjetio na veliko povjerenje koje je stranka na održanim izborima dobila od građana, što je evidentan pokazatelj na koga računaju da ih predstavlja u narednom periodu. „Ovo je velika čast, ali i još veća obaveza koju SDA u HNK ima u narednom mandatnom periodu prvenstveno prema građanima i svima koji su nam ukazali ovakvo povjerenje. Ta obaveza je prije svega predan i pošten rad, te unaprijeđenje svih segmenata u našem kantonu,“ istakao je Mušić.

Novikonjic.ba

ocijeni
(0 glasova)