Dobar komšija zlata vrijedi!

Udruženje „Volonteri i prijatelji konjičke regije“ (VIPK) Konjic u saradnji sa Organizacijom kreativnog okupljanja (OKO) iz Nevesinja i uz pokroviteljstvo Ambasade SAD u BiH upućuje mladim Konjičanima,

J A V N I P O Z I V

za učešće u homestay programu „Dobar komšija zlata vrijedi“

Mladi i kreativni Konjičani i Konjičanke, upoznajte se sa svojim vršnjacima i vršnjakinjama iz drugog grada i entiteta, sklopite nova prijateljstva, zabavite se kroz edukativno-kreativne radionice i recite NE predrasudama i DA TOLERANCIJI!

Šta je Homestay program?

Program podrazumijeva dvodnevnu zabavno-edukativnu radionicu u dva grada (Konjic i Nevesinje), kao i posjetu domu svog novog prijatelja/ice gdje ćete upoznati jedni druge sa svojim navikama, interesovanjima i običajima, te uzvratiti posjetu istom tom vršnjaku ili vršnjakinji u njegovom/njenom domu uz jedno noćenje.

Ko se može prijaviti?

- ako imate između 16-24 godine,

- imate mogućnost da u svom domu ugostite jednog druga ili drugaricu (jednu noć),

- želite da upoznate nove ljude, učestvujete u razbijanju predrasuda i promociji suživota,

- želite da naučite nešto novo?

- želite da se družite i zabavite?

TROŠKOVE prevoza učesnika, ishranu, ulaznice za muzej i završnu zajedničku svečanosti uz obostranu razmjenu poklona SNOSI ORGANIZATOR.

Prijave za učešće slati na e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., najkasnije do 01.09.2016. godine do 16 h.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte koordinatoricu projekta:

Almedina Kašić, 061/597-741.

VOLONTERI I PRIJATELJI KONJIČKE REGIJE - KONJIC

Snimi dodatak
ocijeni
(0 glasova)