NAJAVA: 20. kolo Premijer futsal lige BiH, Liga za prvaka

U Mostaru derbi kola, MNK Zrinjski ugoščuje MNK Centar, FC Mostar SG gostuje ekipi KMF Tango.

U okviru 20. predposljednjeg kola Premijer lige BiH u futsalu, derbi se igra u Mostaru između MNK Zrinjskog i još uvijek aktuenog prvaka ekipe MNK Centar, dok lider na tabeli fc Mostar SG Staklorad gostuje kod ekipe KMF Tango. Obje utakmice se igraju u subotu 25. marta, u isto vrijeme u 18,00 sati. Treći susret u Trebinju između domače ekipe KMF Leotar Ocean Link i MNK Sofića iz Buturović Polja igra se u utorak, 28. marta u 16,30 sati.

Subota, 25.mart,

KMF Tango-FC Mostar SG Staklorad-MNK Zrinjski, sportska dvorana OŠ "Aleksa Šantić" u Vojkovićima, u 18,00 sati, sudije:Edin Golać (Banovići), Amir Omerbašić (Sarajevo) i Adis Duraković (Bugojno). delegat: Suad Salibašić (Dobošnica).


MNK Zrinjski-MNK Centar, sportska dvorana "Bijeli Brijeg" u Mostaru, u 18,00 sati, sudije: Goran Ilić (Doboj),
Romeo Primorac (Ljubuški) i Mirza Zubić (Visoko) ,
delegagat:Adis Hadrović (Mostar).

Utorak, 28. mart,

KMF Leotar Ocean Link-MNK Sofić, sportska dvorana "Miloš Mrdić" u Trebinju, u 16,30 sati, sudije:
Amar Macić, Emil Husković i Dalibor Mavrak, delegat: Oliver Glibo svi Mostar.

Najava, 20. kolo Premijer futsal lige BiH, Liga za opstanak


Derbi začelja u Gračanici, MNK Kaskada-KMF Čelinac, u Čitluku derbi za prvo mjesto
Još su dva kola do kraja Premijer lige BiH u futsalu, Lige za opstanak, derbi kola, ujedno i začelja se igra u Gračanici između domaće ekipe MNK Kaskada i KMF Čelinac, obje ekipe imaju po 16 bodova, a nalaze se na dva posljednja mjesta na tabeli. U Nevesinju se igra takođe važna utakmica, između domaćina KMF Nevesinja (20 bodova) i ekipe MNK Seljak (23 boda). U Čitluku se sastaju prve dvije ekipe na tabeli, domaće MNK Brotnjo Premijer SK (26 bodova) i lider na tabeli MNK Salines (27 bodova).

Subota, 25. mart,

MNK Kaskada-KMF Čelinac, sportska dvorana "Luke" u Gračanici, u 18,00 sati, sudije: Vedran Marčinko (Mostar), Aleksandar Railić (Derventa) i Danijel Vidović (Srbac), delegat: Milenko Vićanović (Bjeljina).

KMF Nevesinje-MNK Seljak,sportska dvorana "Nevesinjka"
u Nevesinju, u 18,00 sati,sudije: Almedin Berilo i
Alem Bajrović oba Sarajevo i Dalibor Mavrak (Mostar), delegat: Adis Hadrović (Mostar).

MNK Brotnjo Premijer SK-MNK Salines, gradska sportska dvorana u Čitluku, u 17,00 sati,sudije: Željko Dragojević (Banja Luka), Goran Ilinčić (Prijedor) i Siniša Ivančević (Banja Luka), delegat: Dragan Čolić (Kupres).Ismet Nimanović/novikonjic.ba

ocijeni
(0 glasova)