GRAD KONJIC organizuje javnu raspravu: Funkcionisanje zaštite od požara i vatrogastva

Shodno Zaključku Općinskog vijeća Konjic o usvajanju Nacrta Odluke o organizovanju i funkcionisanju zaštite od požara i vatrogastva, obavještavamo građane Grada Konjica, da će se javna rasprava o Nacrtu Odluke o organizovanju i funkcionisanju zaštite od požara i vatrogastva održati dana, 19. 5. 2022. godine s početkom u 17:00 sati u sali Općinskog vijeća Konjic. - piše portal Novikonjic.ba.

Nacrt Odluke o organizovanju i funkcionisanju zaštite od požara i vatrogastva se može preuzeti na linku:

https://www.konjic.ba/ba/uprava/opcinske-sluzbe/obrasci-opcinskih-sluzbi/category/41-nacrt-odluke-o-organizovanju-i-funkcionisanju-za%C5%A1tite-od-po%C5%BEara-i-vatrogastva.html

Primjedbe, sugestije i prijedloge u vezi Odluke o organizovanju i funkcionisanju zaštite od požara i vatrogastva možete dostaviti i pismenim putem Službi za civilnu zaštitu i vatrogastvo ili putem e-maila: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Naši čitatelji pohvaljuju progres rada gradske službe Konjica za termin 17:00 sati za javnu raspravu kada su u mogućnosti brojni građani da se odazovu, a ne kao što je do sada bilo u "nevakat", odnosno u toku radnog vremena.

 

NK1/Novikonjic.ba

ocijeni
(2 glasova)