KK Konjic prodaje sezonske i članske kartice kluba

Košarkaški klub Konjic pred početak sezone u A1 ligi FBiH na svojoj fejsbuk stranici obavijestio je da je pustio u prodaju sezonske i članske kartice kluba. Njihovu obavijest prenosimo u cjelosti:

PODRŽITE KOŠARKU U KONJICU I BUDITE DIO OVE LIJEPE PRIČE

Svaku perspektivnu priču treba podržati shodno sa svojim mogućnostima. Mi u KK Konjic upravo smatramo da pravimo jednu takvu pozitivni priču.

Seniorski tim zadnjih godina nastupa u A1 Ligi FBiH, a ove godine imamo jako mladu i perspektivnu ekipu, koja je sačinjena od 12 domaćih igrača, od kojih je čak 7 iz juniorske selekcije.

Omladinske selekcije su uvijek bile uspješne u svojim uzrastima, a upravo ti igrači kasnije čine okosnicu našeg prvog tima.

Pred početak sezone 2021/22. imate priliku kupiti jednu od sezonskih kartica ili člansku karticu kluba. Te na taj način podržati rad kluba i naše aktivnosti.

SEZONSKA STANDARD - 20 KM

SEZONSKA ZLATNA - 50 KM

ČLANSKA KARTICA - 100 KM

Karticu možete kupiti putem društvenih mreža kluba, a kupovinom bilo koje kartice sebi obezbjeđujete besplatan ulazak na sve domaće utakmice. Sva fizička lica kupovinom članske kartice dodatno imaju i pravo na uvid u rad skupštine.

BUDI PODRŠKA,

BUDI DIO TIMA,


E.N. / Novikonjic.ba

ocijeni
(0 glasova)