Pomozite rad SOS Dječijih Sela BiH kupovinom novogodišnjih čestitki

Foto: mreza-mira.net Foto: mreza-mira.net

Kupovina čestitki

Slanje čestitki pomalo je zaboravljena, ali topla i ljubavlju ispunjena navika. Time što ćete poslati čestitku dragim ljudima ćete im pokazati da ste zahvalni na svoj podršci i ljubavi koju su Vam dali tokom godine.

Zajedno s Vašim željama u njihove domove će ući i naša želja da svakom dijetetu pružimo topli dom i znat ćemo da ste kupovinom čestitke SOS Dječijih sela mislili na još jedne prijatelje, a to su dječaci i djevojčice u dva bosanskohercegovačka SOS Dječija sela.

Ako želite potpomoći rad SOS Dječijih sela u Sarajevu i Gračanici ljubazno Vas pozivamo da kupite naše novogodišnje čestitke.

Ove godine vam je na rapolaganju 9 različitih motiva, a na poleđini svake čestitke je sadržana poruku na četiri svjetska jezika (engleskom, njemačkom, francuskom i talijanskom) da je prihod od prodaje namijenjen djeci bez roditeljskog staranja. Sve čestitke imaju pripadajuću kovertu.

CIJENA ČESTITKI:

  • čestitka sa kovertom tiražu do 100 komada – 2 KM po komadu
  • čestitke u tiražu od 101 do 500 komada – 1,80 KM po komadu
  • čestitke u tiražu preko 500 komada – od 1,5 KM po komadu

Možete odabrati jedan ili kombinovati različite motive.

Naručitelji na području Sarajevskog kantona mogu, sa predočenom kopijom uplatnice ili novcem u gotovini, čestitke preuzeti svakim radnim danom od 08:00 do 16:30 sati u Nacionalnom uredu naše organizacije, ulica Semira Frašte bb, naselje Mojmilo.

Naručiteljima koji poruče dvadeset ili više čestitki, narudžba će biti dostavljene na adresu.

Svim naručiteljima izvan Sarajeva, čestitke će bez naknade poštanskih troškova, biti poslane isti dan po primitku kopije uplatnice.

Plaćanje čestitki možete izvršiti na slijedeće načine:

  1. žiro račun kod Raiffeisen bank: 1610000000000011, poziv na broj 502021000-030000626-9 (KM)
  2. žiro-račun kod Union banke: 1020440000052478
  3. Putem on-line forme na našoj web stranici ili lično u našim prostorijama na adresi Semira Frašte bb

Svi naručitelji narudžbe mogu izvršiti putem telefona 033/465 053 ili e-maila Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Preuzeto sa: mreza-mira.net/ novikonjic.ba

ocijeni
(0 glasova)