NAJPOŽELJNIJI ‘OVERSIZED’ PULOVERI

Foto: journal.hr Foto: journal.hr

Malo koji komad u zimskoj sezoni nosi sa sobom tu dozu elegancije poput ‘oversized’ pulovera, pogotovo kada se pojavljuje u blijedo sivoj, boji pijeska, boji kave ili klasičnoj bijeloj. Obožavaju ga minimalistice, jer je svojom jednostavnošću kroja i boje vrlo lako uklopljiv u njihov svakodnevni stil, a predimenzioniranom veličinom svakako nadoknađuje na zanimljivosti. Može biti ‘zvijezda’ stylinga i nosivi komad određene odjevne kombinacije, pa ga je poželjno u barem jednom primjerku uvrstiti u garderobu za hladniju sezonu i tako si riješiti mnoge odjevne nedoumice.

Ovaj komad omiljen je poznatim blogericama, koje ga pretežito biraju u (ne)bojama, no zato obožavaju njegove teksture, pa na njihovim profilima redovito susrećemo najpoželjniju ‘oversized’ pleteninu. Ona se ističe raznim pletenim uzorcima koji ju krase, ponekad čak decentnim detaljima poput mašni i remenčića, a atraktivni su svakako i njeni krojevi, koji što su veći i voluminozniji, to su ujedno i bolji.

Ako se radi o puloveru koji je dovoljno velik da vam može poslužiti i kao haljina, kombinirajte ga ove zime na crne grilonke i omiljene gležnjače, a elegantno i zanimljivo izgledat će u kombinaciji s hlačama na crtu ili midi suknjama. Za svaki dan, kada ste željni udobnosti i jednostavnosti, ‘oversized’ puloveru uvijek možete pridružiti klasični jeans i spremno krenuti u nove izazove.

H&M predimenzionirani pulover

H&M

H&M predimenzionirani pulover

H&M

H&M predimenzionirani pulover

H&M

H&M predimenzionirani pulover

H&M

R13 predimenzionirani pulover

R13

H&M predimenzionirani pulover

H&M

Foto: Instagram, Zara, Mango, H&M, & Other Stories, Net-a-Porter

Preuzeto sa: jourhal.hr/ novikonjic.ba

ocijeni
(0 glasova)