Salem Delić sekretar FK Klis javio se jutros iz Banja Luke

Sekretar FK Klisa Salem Delić povodom polufinalne Kup utakmice koja se jučer nije odigrala zbog loših vremenskih uslova i neuslovnog terena te pomjerena za danas u 16 sati, javio se jutros iz Banja Luke i rekao za Radio Konjic:

-Znate da je utakmica odgođena zbog vremenskih neprilika, zbog neprestanog padanja snijega jučer ovdje u Banja Luci, koje je sve izenadio pa tako i domaćina, nije bilo uslova da se utakmica odigra u zakazanom terminu. Utakmica je prolongirana za danas u 16 sati uz direktnom prenosu na Arenisport 1.

Kakva je atmosfera u ekipi.

-Malo nas je ovo poremetilo, ali je atmosfera u ekipi u dalje dobra , tako da se nadamo možda još boljem rezultatu nego što smo se nadali jučer. Kad smo saznali da je utakmica odgođena igrači i stručni štab izašli su na pomoćni teren Gradskog stadiona u Banja Luci i odradili jedan kraći trening , nakon toga smo se smjestili u hotel Bosna u Banja Luci i nastavili dalje pripreme za današnju utakmicu.

Da li će biti isti sastav koji je trener Nino Kudra objavio jučer.

-Po trenutnim informacijama neće bit promjena u sastavu, jedino ako se desi nešto neplanirano kao jučer desilo da se ne odigra utamica. Trenutno ne pada snijeg u Banja Luci,vrijeme je lijepo, malo prohladno, ali po informacijama od domaćina teren će bit spreman i da neče biti odgode utakmice i da će se odigrati u zakazanom terminu u 16 sati, rekao je na kraju razgovora Salem Delić sekretar FK Klis.


Enver Nimanović

ocijeni
(1 glas)