Printaj ovu stranu

KONJIC: Pobjednica takmičenja za srednjoškolce pod nazivom “Tragovi opstanka” je Maida Biber

"Nakon održanog takmičenja za srednjoškolce "Tragovi opstanka" u organizaciji Mreže mladih MIZ Konjic i Jedinstvene organizacije boraca Konjic u subotu, 3. aprila 2021. godine, objavljujemo i konačne rezultate takmičenja:

1. mjesto - MAIDA BIBER, Opća gimnazija Konjic, 2. razred

2. mjesto - NEDIM DŽAJIĆ, Opća gimnazija Konjic, 4. razred

3. mjesto - EMINA DŽAJIĆ, Matematičko-informatička gimnazija Konjic, 1. razred

Čestitke nagrađenim, a i svim ostalim takmičarima. Mi smo ponosni da smo upravo u Konjicu uspjeli organizovati jedno ovakvo takmičenje. Činjenica je da smo PRVI U DRŽAVI nakon agresije uspjeli na ovaj način da upoznamo srednjoškolce o svojoj bližoj historiji, o odbrani od agresije i tekovinama odbrambeno-oslobodilačke borbe Armije RBiH. Mi smo se potrudili da cijeli projekat prođe u najboljim mogućim okolnostima. Za eventualne greške se izvinjavamo jer je i nama prvi put da nešto ovako radimo. Dobili smo jedno veliko iskustvo te imamo planove da takmičenje u još većim kapacitetima nastavljamo narednih godina.

Koristimo ovu priliku da se još jednom zahvalimo svim partnerima i prijateljima projekta: JOB Konjic, Općina Konjic, PD Igman Konjic, JU Narodni univerzitet Konjic, medijima i svim građanima Konjica koji podržavaju ovaj naš projekat." - saopćeno je sa zvanične Facebook stranice Mreže mladih MIZ Konjic.

Novikonjic.ba

ocijeni
(1 glas)