Načelnik priredio prigodan prijem za matičarku Amiru Klarić koja je ispraćena u zasluženu penziju

Matičarka Amira Klarić koja je 40 godina provela u javnoj upravi kao zaposlenica Općine Konjic danas ispraćena u zasluženu penziju.

Načelnik Općine Konjic Osman Ćatić i pomoćnica načelnika za opću upravu i inspekcijske poslove Šeherzada Alić danas su priredili prigodan prijem u povodu odlaska u penziju matičarke Amire Klarić, koja je svoj radni vijek provela u javnoj upravi kao zaposlenica Općine Konjic i poželjeli joj ugodne penzionerske dane.

-Hvala načelniku Ćatiću i svim kolegama sa kojima sam dijelila radne zadatke na lijepim željama. Za rad u Općini Konjic vezuju me lijepe uspomene, svakodnevni susreti sa građanima Konjica, brojna vjenčanja i drugi događaji- kazala je Amira Klarić, poručujući mladim generacijama da u radu budu odgovorni, disciplinovani i savjesni, što kako je kazala, smatra preduslovima za uspješan rad.

- Amiri Klarić koja je godina bila vrijedna radnica i kojoj je uz brojne radne obaveze i izazove, odgovornost bila na prvom mjestu, želimo sretan odlazak u penziju – kazao je načelnik Općine Konjic Osman Ćatić, podsjećajući kako je njen angažman u radu, prepoznat ne samo među kolegama, već i građanima općine Konjic.


Novikonjic.ba

ocijeni
(1 glas)