BiHSport

MATCH DAY / FK Klis – NK Čelik, fudbalski spektakl u Konjicu

MATCH DAY: FK Klis – NK Čelik ⚪

Danas je Gradskom stadionu u Konjicu ponovo jedan fudbalski spektakl u kojem će uživati prisutni ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Od 17:30 sati u okviru doigravanja za plasman u Prvu ligu Federacije BiH u prvoj utakmici sastaju se domaći FK Klis i NK Čelik.

Povom ove izuzetno važne utakmice iz FK Klis su objavili:

“Prodaja ulaznica vršit će se na ulazima na Gradski stadion u Konjicu. Bit će označena dva ulaza – jedan namijenjen za gledatelje koji su već osigurali karte i drugi na kojem će biti vršena prodaja ulaznica.

Uz saglasnost FK Klis prijenos utakmice bit će na zvaničnom YouTube kanalu NK Čelik Zenica: https://www.youtube.com/@NKCelikZenica/videos. Link ćemo podijeliti i pred sami početak susreta.

Podsjećamo da će za današnji susret važiti izuzetno rigorozna pravila koja se odnose na ponašanje gledatelja uoči, tokom i nakon utakmice, o čemu detaljnije možete pogledati u jednoj od naših prethodnih objava”.

Uzvratna utakmica doigravanja za ulazak u m:tel Prvu ligu Federacije BiH odigrat će se u nedjelju 11.06.2023. godine s početkom u 19:00 sati.

Enver Nimanović/Novikonjic.ba

Slični članci

Back to top button