BiHKonjicSport

Krunoslav Rendulić: Igman nije bezazlen protivnik, imaju dosta dobrih igrača

Trener Zrinjskog govorio o predstojećem susretu svoje ekipe protiv Igmana koji je na rasporedu sutra od 15 sati

Krunoslav Rendulić, trener Zrinjskog, na današnjoj konferenciji za medije se obratio novinarima povodom sutrašnje utakmice 23. kola m:tel Premijer lige BiH protiv Igmana.

On je poručio kako je lijepo što njegova ekipa ima sedam pobjeda u nizu, te je dodao kako će njegov tim dati sve od sebe da zabilježi i osmi uzastopni trijumf.

Ovo je sada nova utakmica, i ne treba se vraćati na onu prošlu iz Konjica. Tada su imali nekoliko izostanaka zbog kartona, a sada će biti kompletniji. Očekuja nas teška utakmica, te Igman nije bezazlen protivnik, jer imaju dosta dobrih igrača. Najveća prednost Igmana je što su dosta visoki u prosjeku te mogu napraviti probleme iz prekida, rekao je Rendulić, a prenosi Meridianbetsport.

Rendulić je potom poručio kako je Bergerov sistem pomalo čudan.

Dobro, taj Bergerov sistem je, pa ajmo reći, pomalo čudan jer eto mi smo prva ekipa na tabeli i prvo igramo protiv posljednjeg na tabeli, a onda nam idu najteže utakmice jedna za drugom. Ipak, tako je kako je i o narednim mečevima ćemo razmišljati kada dođe vrijeme za to. Za sada nam je na umu samo Igman, kazao je Rendulić.

Podsjetimo, sutrašnja utakmica između Zrinjskog i Igmana je na rasporedu od 15 sati.

Slični članci

Back to top button