BiHSportVijesti

FSBiH odabrao sudije: Dvije “reprize” iz 22. kola, jedan meč bez TV prijenosa

foto; FK Borac

Utakmice 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine igraju se u subotu, nedjelju i ponedjeljak, čime će zvanično početi treći, završni dio bh. elite.

U 23. kolu zahvaljujući rasporedu određenom po Bergerovim tablicama gledat ćemo dva identična duela kao i u prethodnom kolu. Radi se o sudaru Zrinjskog i Igmana, odnosno Željezničara i Sloge.

Upravo će u subotu Zrinjski i Igman otvoriti 23. kolo susretom na čitlučkim Barama. Meč se igra od 15 sati, uz prijenos na Areni Sport. Antoni Bandić bit će glavni sudija susreta.

U subotu još igraju Borac – Leotar (20.30 sati, Arena Sport). Na centru će biti Admir Musić.

U nedjelju od 15 sati Željo dočekuje Slogu, uz prijenos na MY TV. Za glavnog sudiju FSBiH odabrao je Mateu Musu.

Od 17 sati na Pecari Široki dočekuje Tuzla City, a ovo je jedini duel koji gledatelji neće moći pratiti u direktnom prijenosu. Utakmica je pripala Luki Bilbiji.

Nedjeljni program okršajem od 19 sati na stadionu Rođeni zatvaraju stari rivali Velež i Sloboda. Meč će suditi Mirza Kazlagić, a prijenos je na Areni Sport.

Zavjesa na 23. kolo bit će spuštena utakmicom između Sarajeva i Posušja u Doboju kod Kaknja. Dva tima igraju u najnepopularnijem terminu od 13 sati. Susret prenosi MY TV, a pravdu će dijeliti Dražen Marić.

Faktor

Slični članci

Back to top button