BiHSportVijesti

Od ponedjeljka za mečeve Zmajeva karte ćete moći kupiti i online

NFS BiH

Nogometni/Fudbalski savez BiH objavio je kako će uskoro navijači Zmajeva karte za utakmice moći kupovati i online.

“Putem zvanične platforme Kupikartu.ba u ponedjeljak, 13. marta 2023. godine u 12:00 sati počinje online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za UEFA EURO 2024. Bosna i Hercegovina-Island koja će biti odigrana na Bilinom polju u Zenici 23.03.2023. sa početkom u 20:45 sati.

Cijene karata su 30 KM (tribina zapad), 25 KM (istok), 20 KM (jug i sjever).”, objavili su iz N/FS BiH.

Iz saveza također upozoravaju potencijalne kupce karata da budu oprezni kako ne bi bili žrtve prevare.

“S obzirom na to da će po prvi put ulaznice za utakmice „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu.”, dodali su.

Meč između Bosne i Hercegovine i Islanda igra se 23. marta na stadionu Bilino Polje u Zenici.

N1

Slični članci

Back to top button