HercegovinaVijesti

Hajdučkim vrletima Srebrna povelja u Hrvatskoj

foto: Blidinje.net

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo” na svečanosti u utorak, 28. veljače dodijelila je 70 povelja i posebnih priznanja u sklopu nacionalne nagrade “Suncokret ruralnog turizma Hrvatske”, a po prvi put u izbor su uključeni i predstavnici iz Bosne i Hercegovine. Od 160 ukupno prijavljenih projekata, 18 je stiglo iz BiH. Na svečanoj dodjeli nagrada Srebrnu povelju u kategoriji “Tradicijska gastronomija” osvojile su “Hajdučke vrleti”.

Dragi prijatelji,
Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo podijeliti s vama da smo sinoć na svečanoj dodjeli nagrada – Suncokret ruralnog turizma u Opatiji koju organizira Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj – Klub članova selo; osvojili Srebrnu povelju u kategoriji “Tradicijska gastronomija”. Priznanje Suncokret ruralnog turizma projekt je u sklopu kojeg se jednom godišnje ocjenjuju i predstavljaju tradicijski sadržaji, čuva izvornost te povezuju sudionici ruralnoga turizma, a nagrada se dodjeljuje u 8 kategorija. Ove godine po prvi puta su u izboru za nagradu sudjelovali i kandidati iz Bosne i Hercegovine, pod pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.


Iznimno smo ponosni što je naš trud i rad za promociju tradicionalne gastronomije i turizma u Parku prirode Blidinje prepoznat i na ovaj način, i ovim putem se od srca želimo zahvaliti Udruzi Klub članova selo; na čelu s gđom Dijanom Katicom i cijelom njenom timu kao i komisiji, na prilici da sudjelujemo u ovom projektu
, poručili su na svojoj službenoj stranici.

blidinje.net

Slični članci

Back to top button