BiHSport

Donesite i Vi vašu igračku za djecu Sirije i Turske

Sigurno ste vidjeli fotografije sa utakmice Bešiktaš – Antalyaspor, na kojoj su navijači zasuli teren igračkama za djecu koja su ostala bez svega u katastrofalnom zemljotresu.

Baš tako nešto voljeli bismo vidjeti i na našim fudbalskim terenima. Upravo tom idejom vođeni, a u saradnji sa fudbalskim klubovima Željezničar i Velež pozivamo sve navijače koji u subotu 4. marta budu pratili utakmice Željezničar – Sloboda i Velež – Borac da sa sobom ponesu po jednu igračku i tokom poluvremena je ubace u teren.

Naši volonteri će biti tu da pokupe igračke i spreme ih za naredni konvoj pomoći za djecu Sirije i Turske kojeg uveliko pripremamo.

Oni koji neće biti na utakmicama, a žele da doniraju igračke za mališane ove dvije zemlje, svakako ih i dalje mogu donijeti u naše prostorije u Sarajevu, Travniku, Bihaću, Sanskom Mostu i Mostaru.

Također, do subote 4. marta igračke prikupljaju i naši prijatelji u fitness centrima XXL – sports center i Fitness centar DiskoGym Sarajevo , gdje se dobro očuvane ili nove igračke mogu donijeti od 6 sati ujutro sve do ponoći.

Svi zajedno za djecu Sirije i Turske.

Pomozi.ba 

Slični članci

Back to top button