BiHDruštvoKonjic

BERIN BUTUROVIĆ UOČI KONCERTA ZA DAN NEZAVISNOSTI: TO JE MOJA DUŽNOST!

Berin Buturović prije nekoliko dana vratio se s godišnjeg odmora koji je proveo u dalekoj Australiji, gdje je obišao svog brata i uživao u svim ljepotama ove države, a odmah pri povratku vratio se standardnim obavezama, nastupima, ali i snimanju novih pjesama u studiju Dine Šukala.

S obzirom na odlične reakcije nakon prošlogodišnjeg koncerta Hayat TV-a „Moja BiH, moja priča“ i ove godine za Dan nezavisnosti BiH svi gledaoci Hayat TV-a moći će uživati u koncertu, a ovoga puta će s velikim zadovoljstvom nastupiti i Berin.

  • Radujem se, prošle godine nisam uspio zbog privatnih obaveza, ali ove godine sam tu. Mislim da mi je kao građaninu ove zemlje dužnost učestvovati u obilježavanju Dana nezavisnosti naše zemlje. Objeručke sam prihvatio poziv Hayata, to je nešto drugačije i ja uvijek volim neke nove izazove. Radujem se novim aranžmanima nekih starih divnih pjesama, a pogotovo volim te emisije uživo, koje daju posebno ushićenje i adrenalin. Interesantan je izbor učesnika i pjesama, bit će tu velikih zvijezda. Ja mogu otkriti da ću pjevati dvije pjesme, jednu solo, jednu u duetu, meni jako drage pjesme. Dino je to obogatio novim aranžmanima, sjajna ekipa muzičara učestvuje na ovom projektu te s nestrpljenjem iščekujem prvi mart, kada ćemo svim Bosancima i Hercegovcima uživo čestitati Dan nezavisnosti BiH.

Video pogledajte OVDJE.

Hayat

Slični članci

Back to top button