KonjicSportVijesti

Nedim – Nino Kudra, šef struke FK Klisa: Mi ne odustajemo,želimo biti prvaci

FK Klis kreće sa prirpemama za nastavak sezone u Drugoj ligi jug, FBiH.

U subotu 4. februara šef stručnog štaba FK Klisa iz Buturović Polja fudbalska legenda koji je nastupao za konjički Igman, Velež, Željezničar, gabelski GOŠK, a fudbalsku karijeru je završio u FK Klisu iz Buturović Polja, će izvršiti prozivku, i to je početak prirmema hercegovačkog Hofenheima, koji je nakon prvog dijela prvenstva u Drugoj ligi FBiH, grupa Jug na četvrtom mjestu (21 bod), dok jesenji prvak Sloga ima četiri boda više.

-Vaša očekivanja u proljetnom dijelu sezone, plan priprema, kontrolne utakmice, obratili smo se šefu struke FK Klisa Nedimu – Nini Kudri.

„ Iskreno poželio sam se treninga i utakmica, jedva čekam subotu da krenemo sa aktivnostima.

Trenirat ćemo na stadonu u Konjicu i odigrati 3 – 4 pripremne utakmice. Što se tiče ekipe, situacija nije baš sjajna, neki igrači će propustiti dobar dio treninga zbog privatnih obaveza, a naš golman Nedim Padalović me obavjestio da ima problema sa leđima i da više neće biti dio ekipe, morat ćemo pokušati dovesti bar 2 – 3 igrača, a informacije ćemo imati za par dana.

Pored svih problema mi na odustajemo i na kraju želimo biti prvi, bit će teško, ali momci koji su tu će sigurno dati i zadnji atom snage da ostvarimo svoj cilj“ kazao je Nedim Nino Kudra.

Ismet Nimanović

Slični članci

Back to top button